Nieuwsbrief 3
Januari 2015De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar en we kunnen al meteen leuke dingen aankondigen. Het onderwerp in deze nieuwsbrief is zingen. Lees de eerste twee onderwerpen en meld je vooral aan!

Zanguitdaging 2015

Connect2music biedt in samenwerking met de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) de unieke gelegenheid aan blinde en slechtziende zangers om deel te nemen aan de Zanguitdaging 2015 Ben je zanger of vind je zingen gewoon leuk en heb je er ook een beetje aanleg voor? Is je leeftijd ongeveer tussen 16 en 40 jaar? Meld je dan aan en doe dat vòòr 15 februari!
  • Studenten van de HKU componeren een uniek nummer speciaal voor jou
  • Je krijgt begeleiding van ervaren docenten van de HKU
  • Je mag de compositie zelf uitvoeren in de professionele studio’s van de HKU in Hilversum en daar wordt ook nog eens een opname van gemaakt.
De zanguitdaging vindt plaats tussen 1 maart en 15 april.
Mail je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of ga naar www.connect2music.nl en registreer je op de website.
Wij nemen dan snel contact met je op!
Doen!!

Zangworkshop

Connect2music verzorgt een zangworkshop tijdens de ontmoetingsdag van de Oogvereniging Utrecht. De workshop wordt gegeven door HKU docent en ervaren koordirigent Maurits Lamers.(br> Maak kennis met het plezier dat je kunt beleven aan zingen, aan samen zingen en ervaar hoe snel je vorderingen kunt maken met zingen.
Zet 21 februari in je agenda!
Tijd: Zangworkshop 14:00 – 16:00 uur. De hele ontmoetingsdag is van 10:30 – 17:00 uur.
Locatie: Jeruzalemkerk, Troosterlaan 65 Utrecht (ingang Obbinklaan)
Het hele programma –met alle andere onderwerpen- van de ontmoetingsdag vind je op: www.connect2music.nl

Nieuwe bestuurders

De stichting Muziek en Visueel Gehandicapten, de stichting waaronder connect2music wordt opgezet, heeft twee nieuwe bestuursleden erbij gekregen. Binnenkort lees je meer over hen op de website.
Gerard van Wolferen is docent aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en in november vorig jaar toegetreden tot het bestuur.
Theo van der Greft is kort geleden met pensioen gegaan. Theo is ICT specialist en daarom natuurlijk ook de technische man achter de website en in projecten. Theo is deze maand in het bestuur gekomen.

Nieuw uiterlijk

Verder valt je misschien het nieuwe logo op dat speciaal voor connect2music is ontworpen door Svetlana Tomova. Fris en vrolijk en klaar voor de dingen die komen gaan. We gaan binnenkort ook de website vernieuwen en hetzelfde frisse, vrolijke uiterlijk geven. Belangrijker nog is dat we ook meteen de informatie makkelijker willen presenteren.

Facebook

Connect2music is sinds kort ook op facebook te vinden. Hier is het nieuwe logo al geplaatst. Meld je aan op de facebookpagina en je blijft snel op de hoogte van nieuwtjes!
Ga naar:
https://www.facebook.com/connect2musicnl?ref=aymt_homepage_panel