Fondsen steunen connect2music

Connect2music wordt door een toenemend aantal fondsen gesteund. Sommige fondsen dragen bij aan het programma of aan de vier deelprogramma’s. Andere fondsen kiezen voor een bijdrage aan één van de concrete projecten van connect2music.

De fondsen die connect2music steunen zijn:

logo rabobank

Rabobank Foundation, Utrecht

De Rabobank Foundation – het maatschappelijke fonds van de Rabobank – participeert in het connect2music programma. De donatie is bestemd voor de deelprogramma’s Partituren, Onderwijs en Baton. Het spreekt voor zich dat wij heel blij zijn met deze bijdrage.

logo rabobank

Het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds heeft een grote bijdrage toegezegd voor het project Coole Klanken. Connect2music en het Oranje Fonds delen de insteek dat iedereen mee moet kunnen doen in de maatschappij. Dat geldt ook voor muziek. Met het project Coole Klanken willen we de mogelijkheid creëren voor blinde en slechtziende kinderen om actief met muziek en muziekinstrumenten aan de slag te gaan. De steun van het Oranje Fonds is ontzettend belangrijk om dit doel te bereiken.e.

logo cultuurparticipatie

Fonds voor Cultuurparticipatie

Het project Zing Online En zing in Koor (ZOEK) is onderdeel van het connect2music programma. Dit project is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie ondersteunt vernieuwende initiatieven die actieve deelname aan cultuur teweegbrengen. Met het ZOEK project willen we oudere blinden en slechtzienden deel laten nemen aan zang- en kooractiviteiten.

logo rcoak

Revalidatiefonds

Het Revalidatiefonds heeft een bijdrage toegezegd voor het Lybra project. Lybra zorgt voor toegang tot bladmuziek voor blinden die het braillemuziekschrift beheersen. Het Revalidatiefonds zorgt samen met andere fondsen voor een belangrijke financiële basis voor dit project.

logo rcoak

Kf Hein, fonds

Het kf Hein, fonds heeft een bijdrage toegezegd voor het Lybra project. Lybra zorgt voor toegang tot bladmuziek voor blinden die het braillemuziekschrift beheersen. Het kf Hein, fonds zorgt samen met andere fondsen voor een belangrijke financiële basis voor dit project.

logo Het Lot der Blinden

Stichting tot Verbetering van het Lot der Blinden

De Stichting tot Verbetering van het Lot der Blinden heeft een bijdrage toegezegd voor het Lybra project. Lybra zorgt voor toegang tot bladmuziek voor blinden die het braillemuziekschrift beheersen. De stichting zorgt samen met andere fondsen voor een belangrijke financiële basis voor dit project.

logo Het Lot der Blinden

Johanna Donk-Grote Stichting

De Johanna Donk-Grote Stichting heeft een bijdrage toegezegd voor het Lybra project. Lybra zorgt voor toegang tot bladmuziek voor blinden die het braillemuziekschrift beheersen. De Johanna Donk-Grote stichting zorgt samen met andere fondsen voor een belangrijke financiële basis voor dit project.