Expertteam

Het expertteam helpt mensen met vragen over muziek en visueel gehandicapten. Vragen die kunnen gaan over het gebruik van braillebladmuziek, gesproken bladmuziek en de notatie van lastige braillemuziek. Vragen kunnen ook gaan over muziekles, lesgeven of muziekles krijgen of over welke dingen belangrijk zijn als een blinde in koor of orkest wil meedoen. Voor al deze vragen staat het expertteam klaar met advies. Het expertteam is bereikbaar via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De drijvende kracht achter het expertteam is Bert van den Brink. Bert is zelf uitvoerend musicus, muziekdocent en nog veel meer. Elke week zet Bert een nieuwe Bertsbytes klaar voor u om even van te genieten.

 

Bert van den Brink (1958)

Uitvoerend pianist, accordeonist, organist Cum laude afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium in 1982 Blind geboren Werkt met braillemuziekschrift sinds 10e jaar Arrangeur, componist, producer en docent aan het Conservatorium.

Lees meer: Bert van den Brink

Rob van Vliet (1946)

Amateur pianist, klassiek piano en zang/koorbegeleiding

Van jongsaf blind Werkt met braille muziekschrift vanaf 8ste jaar

Enige ervaring met arrangeren.

 

Jos Jansen (1952)

Uitvoerend musicus solo en ensemble Luit (Renaissance en Barok), muziekdocent Afgestudeerd aan het Conservatorium in 1990 na een juridische carrière Sinds 2005 volledig blind
Met hulp van echtgenote en vrienden kan Jos muziekstukken instuderen door audioweergave van tabulatuurschrift.

 

Henk Nobel (1939)

Nieuwe afbeeldingHeeft een passie voor muziek. Leest geen partituren en bespeelt geen instrument. Slechtziend
Zet zich al vanaf 2008 in om slechtzienden in staat te stellen muziek als hobby weer op te pakken.
Henk’s expertise ligt bij technische, gebruikersvriendelijke hulpmiddelen.

 

Linda ten Have (1992)

LindatenHave

Docent muziek. In juni 2013 afgestudeerd aan het conservatorium in Enschede. Werkt als docent muziek in het voortgezet onderwijs en op basisscholen. Is dirigent van een kinderkoor.

Voor mijn afstuderen heb ik een scriptie geschreven met als onderwerp: "Een leerling met een visuele beperking bij het vak muziek in het reguliere voortgezet onderwijs". Tijdens mijn onderzoek ben ik in contact gekomen met FORCE.

 

Tjitske Kwakkel-Homma (1980)

Uitvoerend musicus en muziekdocent. Studeerde altviool op het conservatorium van Utrecht en aan de Royal College of Music in Londen.

Lees meer: Tjitske Kwakkel-Homma